Lëmsh

Koronavirusi ngjalli zanatet e harruara

Koronavirusi ngjalli zanatet e harruara
 

Shumë njerëz e kanë shfrytëzuar pandeminë për të mësuar diçka të re. Në Shën Petersburg të Rusisë njerëzit mund të ndjekin kurse pa pagesë për zanate të ndryshme.

Kurset kanë filluar prej janarit për zanatet e punimeve me dru, hekur, qeramikë dhe rrobaqepësi.