Lëmsh

Pekini kalon New Yorkun për numrin e miliarderëve

Pekini kalon New Yorkun për numrin e miliarderëve
 

Pekini tani është shtëpia e më shumë miliarderëve se çdo qytet tjetër në botë, sipas listës së fundit vjetore të të pasurve të Forbes.

Kryeqyteti kinez shtoi 33 miliarderë vitin e kaluar dhe tani ka 100, tha revista e biznesit.