Lëmsh

Një i ri nuk e njohu Rihannën, ia kërkoi emrin e profilit në Instagram

 

Paramendoni të jeni afër yllit Rihanna dhe t’ia kërkoni emrin e profilit në Instagram, thjesht se nuk e njihni.

Kjo i ka ndodhur një të riu amerikan, i cili po marshonte kundër urrejtjes ndaj aziatiko-amerikanëve të hënën.