Lëmsh

Disa kirurgë heronj vazhduan operacionin e një pacienti derisa spitali po digjej

Disa kirurgë heronj vazhduan operacionin e një pacienti derisa spitali po digjej
 

Kirurgët dhe infermierët hero "rrezikuan jetën e tyre" brenda një spitali që digjej për të përfunduar një operacion "kompleks" të bajpasit të zemrës.

Doktorët e hapën gjoksin e pacientit mashkull kur flakët përfshinë spitalin 114-vjeçar të Blagoveschensk në Rusi.