Lëmsh

21-vjeçari ngjitet nëpër rrokaqiell në Barcelonë pa asnjë masë mbrojtëse

21-vjeçari ngjitet nëpër rrokaqiell në Barcelonë pa asnjë masë mbrojtëse
 

“Alpinisti” i ndërtesave George King është shoqëruar për në stacion policor pasi është kapur duke ngjitur një hotel të lartë në Barcelonë, pa asnjë masë mbrojtëse.

Ai është vetëm 21 vjeç dhe kjo nuk është hera e parë që bënë veprime të ngjashme.