Lëmsh

Konkurrenti në një kuiz në Islandë demolon studion pasi ekipi kundërshtar fitoi

Konkurrenti në një kuiz në Islandë demolon studion pasi ekipi kundërshtar fitoi
 

Konkurrenti i shfaqjes televizive Islandeze "Gettu Betur", reagoi mjaft dhunshëm kur skuadra kundërshtare me një avantazh milisekondësh iu përgjigj saktë pyetjes, e cila rezultoi në disfatën e ekipit të tij.

Inati i pakontrolluar në studio u bë një hit viral në rrjete sociale derisa një video po qarkullon në Twitter tregon të riun fillimisht duke hedhur një gotë ujë në sheshxhirim, më pas duke shembur banakun dhe duke ikur nga skena.