Lëmsh

Dy gra në Florida tentuan të marrin dozën e dytë të vaksinës anti-COVID duke u veshur si të moshuara

Foto: Ilustrim
 

Dy gra janë kapur në tentim për të marrë dozën e dytë të vaksinës kundër COVID-19, duke u veshur si “plaka”, ka thënë drejtori i Departamentit për Shëndetësi i Floridës

Gratë kishin shkuar në zonën e vaksinimit me kapele, doreza dhe syze duke u përpjekur që të marrin vaksinat, ka thënë Raul Pino. Sipas zyrës së policisë, njëra grua ishte 44-vjeç dhe tjetra 34-vjeç.