Lëmsh

Lufta e tigrit dhe ariut përfundon paqësisht

Lufta e tigrit dhe ariut përfundon paqësisht
 

Një video magjepsëse u xhirua nga udhëzuesi Arpit Pareh në Todoba Andhari Tiger Reserve në Indi, e cila tregon dy grabitqarë që përballen pranë liqenit.

Më në fund, pas një beteje rraskapitëse, kafshët vendosën të hiqnin dorë dhe të largoheshin nga njëra-tjetra.