Lëmsh

Skulptori serb shndërron armët në instrumente muzikore

 

Skulptori serb, Nikola Macura, i ka shndërruar armët dhe pajisjet tjera ushtarake, në instrumente muzikore.

Ai ka përdorur granata dore, kallashnikovë dhe helmeta, si pjesë të një instalacioni të ri zanor të quajtur ‘Nga zhurma në tingull’.