Lëmsh

Zbulohet asteroidi i fshehur mes Marsit dhe Jupiterit

Zbulohet asteroidi i fshehur mes Marsit dhe Jupiterit
Foto: Ilustrim
 

Një asteroid i rrallë metalik është zbuluar së fundmi i fshehur mes Marsit e Jupiterit, për të cilin shkencëtarët thonë se vlen më shumë se e gjithë ekonomia globale.

Kohët e fundit teleskopi hapësinor Hubble ka sjellë pamje të detajuara të objektit që sipas llogaritjeve vlen $1000 kuadrilionë, sipas universitetit shtetëror të Arizona.