Lëmsh

E udhëhequr nga gratë, kafeneja në Jemen u shërben vetëm grave

Foto: ANI
 

Kur Um Feras kuptoi se nuk kishte hapësira ku gratë mund të kalonin kohën e lirë në Jemen, ajo hapi kafenenë e saj dhe shpreson se më këtë të ndryshojë qëndrimin për bizneset e drejtuara nga gratë.

“Nuk kishte vende ku gratë mund të mblidheshin lirshëm, asnjë vend që i përkiste komunitetit femëror: ku ekipi nga administrata deri tek punonjësi më i vogël është femër”, ka thënë ajo nga kafeneja “Morning Icon” të cilën e hapi në prill të vitit të kaluar në Marib, shkruan Reuters.