Lëmsh

“Infermieret zombie” pushtojnë Wuhanin

“Infermieret zombie” pushtojnë Wuhanin

Banorët e Wuhanit e kanë harruar pandeminë dhe i janë rikthyer jetës normale.

Mijëra njerëz u mblodhën të premten në një park të qytetit për të festuar festën e Halloweenit.