Lëmsh

Diplomohet për herë të tretë në moshën... 94-vjeçare!

Diplomohet për herë të tretë në moshën... 94-vjeçare!

Biella, 13 tetor – Benito Rimini diplomohet për herë të tretë në moshën 94-vjeçare, këtë herë në Filozofi, shkruan faqja e internetit today.it.

Për të është titulli i tretë akademik, pas diplomës në Shkencat Ekonomike dhe Tregtare të marrë në 1954 në Universitetin e Peruxhias dhe asaj në Sociologji, marrë në 1990 në Universitetin e Urbinos.