Lëmsh

Liqeni i Pogradecit pushtohet nga dhjetëra flamingo

Liqeni i Pogradecit pushtohet nga dhjetëra flamingo

Liqeni i Pogradecit është pushtuar nga dhjetëra flamingo. Ky është një fenomen i rrallë që ndodh për herë të parë në këtë liqen.

Flamingot kanë zgjedhur fshatin e Tushemishtit për të pushuar dhe për të marrë vëmendje si rrallë herë nga qytetarët dhe vizitorët.