Lëmsh

Dita Botërore Kundër Tërbimit

Dita Botërore Kundër Tërbimit

28 shtatori është Dita Botërore e Luftës Kundër Tërbimit apo hidrofobisë.

Kjo ditë shënohet çdo vit me qëllim që të rritet vetëdija për parandalimin e tërbimit dhe për të vënë theksin te rëndësia e mposhtjes së kësaj sëmundjeje të tmerrshme.