Lëmsh

Zbulohet ADN-ja më e vjetër e Neandertalit, daton 80 000 vjet më parë

Zbulohet ADN-ja më e vjetër e Neandertalit, daton 80 000 vjet më parë

Është zbuluar ADN-ja më e vjetër e Neandertalit në Europën Qendrore dhe Lindore.

Ajo daton që 80 000 vjet më parë dhe u gjet duke analizuar një dhëmb të zbuluar në Poloni.