Lëmsh

Malajziasi gjen video e selfie qesharake të një majmuni në telefonin e humbur

Malajziasi gjen video e selfie qesharake të një majmuni në telefonin e humbur

Një malajzias e gjeti telefonin e humbur në një vend që njihet si xhungël, e që ai dhe familja e tij shumë pranë kanë ndërtuar një shtëpizë.

Por kur gjeti telefonin, u befasua me fotot dhe videot që ishin realizuar nga një majmun.