Lëmsh

Një specie e rrallë e “peshkut që ecën” është parë në Australi

Një specie e rrallë e “peshkut që ecën” është parë në Australi

Hulumtuesit duke eksploruar në thellësi të Great Barrier Reef kanë zbuluar specie të rrallë të peshkut që “ecën”, që kurrë nuk është për më herët në ujërat australianë, shkruan BBC.

Ky lloj i peshkut akrep quhet “Rhinopias agriloba”, dhe normalisht shihe në ujërat rreth Havajit, në Paqësorin qendror.