Lëmsh

Maska e mençur mat frymëmarrjen dhe temperaturën

Maska e mençur mat frymëmarrjen dhe temperaturën

Njerëzit kanë krijuar një marrëdhënie të çuditshme me maskat në muajt e fundit.

Teksa ofrojnë mbrojtje kundër përhapjes së koronavirusit, ato mund të jenë të parehatshme dhe shpesh mund të bëhen edhe burim i infektimit.