Lëmsh

Hajnat thyejnë muzeun e ninxhave në Japoni dhe vjedhin 1 mln jen

 

Një muze i ninxhave në qendër të Japonisë që vizitohet përherë nga turistët, ka qenë cak i hajnave.

Gjatë natës së kaluar ajo është thyer nga disa hajdutë e nga aty kanë vjedhur një milion jen (9,470 dollarë).