Lëmsh

Si ta zgjedhësh shalqirin e duhur pa e prerë

Zgjedhja e një shalqiri të pjekur dhe të ëmbël nuk është gjithmonë e lehtë. Shpesh vetëm pasi ta presësh e kupton nëse ke zgjedhur shalqirin e duhur.

Mirëpo, ka mënyra se si mund të zgjedhësh një shalqi perfekt dhe të pjekur mirë.