Lëmsh

Fermeri i vetëm në Shqipëri që kultivoi gabimisht domaten me çmimin marramendës

Fermeri i vetëm në Shqipëri që kultivoi gabimisht domaten me çmimin marramendës

Shkoi të blejë domate të quajtur “zemër kau”, por tregtari e mashtroi dhe ferma e tij u kthye në një “thesar” fitimprurës. Kjo, sipas gazetës Shqip, është historia e Alban Cakallit, 35-vjeçarit nga Mamurrasi.

Si nisi historia