Lëmsh

Diploma e parë për studime mbi “ninjat” në Japoni

Diploma e parë për studime mbi “ninjat” në Japoni

Një universitet në Japoni ka ndarë diplomën e parë për studimet mbi “ninjat”.

Studenti i masterit, Genichi Mitsuhashi, 45 vjeç, ka kaluar dy vjet duke ekzaminuar dokumente historike mbi natyrën e vërtetë të këtyre luftëtarëve të shkathët, dhe duke përkryer aftësitë e tija në artet marciale.