Lëmsh

Opera e Barcelonës rihapet me 2,292 bimë

Opera e Barcelonës rihapet me 2,292 bimë

Imagjinoni veten në një operë duke luajtur para një audience me plot 2,292 bimësh të ndryshme! Epo kjo ka ndodhur së fundmi në Operën e Barcelonës.

Pas një kohe pauzë për shkak të pandemisë COVID-19, opera është hapur dhe muzikantët po performojnë, por, jo para njerëzve.