Lëmsh

Godet motoçikletën dhe e merr me vete

Godet motoçikletën dhe e merr me vete

Në një incident të rrallë, një shofer është xhiruar duke zvarritur një motoçikletë teksa voziste në autostradën 91 Freeway në Corona, Kaliforni.

Pasi ka goditur motoçikletën me furgonin e tij, ai kishte vendosur që të ikë nga vendi i ngjarjes dhe kështu e ka marrë atë “me vete”, shkruan carscoops. Po ashtu, në video shihen shumë shkëndija teksa ai po tejkalonte automjetet tjera, transmeton KOHA. Fatmirësisht, motoçiklisti nuk ishte mbi motoçikletë.