Lëmsh

Mësoi se bashkëshorti ishte i martuar me 3 gra të tjera dhe kishte 13 fëmijë

Mësoi se bashkëshorti ishte i martuar me 3 gra të tjera dhe kishte 13 fëmijë

Mary Turner Thomson mbeti e zhgënjyer kur zbuloi se bashkëshorti i saj, me të cilin mendonte se do të kalonte gjithë jetën, ishte bigamist dhe një mashtrues.

William Allen Jordan dukej si bashkëshorti perfekt, por ai ishte i martuar fshehtësish edhe me 3 gra të tjera dhe kishte 13 fëmijë. E sigurisht që rreth këtij fakti, Mary nuk dinte asgjë.