Lëmsh

Binjakët e pazakontë, njëri është i bardhë e tjetri…

 

Një nënë nigeriane nuk ia kishte idenë aspak se çfarë do të sillte në jetë kur ishte shtatzënë shkurtin e vitit të kaluar.

31-vjeçarja lindi binjakët Daniel dhe David, të cilët kanë vetëm pak minuta diferencë.