Lëmsh

Ariu bie në bunar, nxjerrët përmes traktorit

Ariu bie në bunar, nxjerrët përmes traktorit

Në Bosnjë-Hercegovinë ka ndodhur një incident i pazakonshëm. Një ari ka rënë në bunar, por banorët lokalë janë organizuar dhe kanë shpëtuar atë, kanë njoftuar mediat lokale.

Ndonëse plotësisht në ujë, ariu ia ka dalë të mbajë kryet mbi sipërfaqe. Ka provuar të dal nga vendi ku kishte ngecur, por pa sukses.