Lëmsh

Të martuar për 51 vjet, vdiqën nga koronavirusi për gjashtë minuta dallim

 

Para pak javësh, Stuart dhe Adrian Baker ishin në gjendje të përsosur shëndetësore. Çifti i pandashëm ka qenë i martuar për më shumë se 51 vjet dhe jetonte në Florida. Asnjëri nga ta s’kishte probleme shëndetësore deri tash. Në mars, nisën të shfaqnin simptoma sëmundjeje. Të dielën, të dy vdiqën – me gjashtë minuta dallim – për shkak të komplikimeve nga koronavirusi.

Stuart Baker ishte 74 vjeç, ndërsa Adrian ishte 72.