Lëmsh

Rasti i dytë në botë, macja rezulton pozitive me Covid-19

Një mace në Hong Kong ka rezultuar pozitive me koronavirus, duke shënuar kështu rastin e dytë në botë.

Departamenti i Bujqësisë dhe Peshkimit tha se macja u testua pasi pronarja e saj u konfirmua se kishte virusin.