Lëmsh

Niveli i Përlepnicës ka rënë shumë

 

Niveli i liqenit të Përlepnicës, prej nga furnizohet qyteti i Gjilanit me ujë, ka rënë dukshëm, raporton KOHA.

Fotografi dhe kameramani Arben Llapashtica, sjell pamje nga ky liqe.