Lëmsh

Motrat 98 dhe 101 vjeçare ribashkohen pas 47 vjetësh

Motrat 98 dhe 101 vjeçare ribashkohen pas 47 vjetësh
 

Kishin kujtuar se kanë vdekur, por pas 47 vjetësh janë ritakuar përsëri dy motra nga Cambodian në Azi.

Njëra 98 vjeçare e tjetra 101, kishin menduar se kanë vdekur pas regjimit të vitit 1975, kur Khmer Rouge mori pushtetin duke mbyllur spitale, biblioteka, duke ndaluar praktikën fetare, e mbi të gjitha, duke vrarë njerëz, raporton BBC.