Lëmsh

Në Kinë mbushen rrugët me qen e mace të hedhura nga ballkoni për shkak të virusit

 

Në disa foto të shpërndara në media shihen se trotuaret janë mbushur nga qen dhe mace të gjakosur dhe të ngordhur. Rastet të tilla janë hasur në Tianjin City në provincën Hebei aty ku shpërtheu edhe virusi. Por jo vetëm pasi qen dhe mace të hedhura nga lartësitë janë gjetur edhe në Shanghai.

Një banor ka rrëfyer edhe një rast ku qeni ishte hedhur nga pallati nga pronarët e tij. Ngjarja ndodhi në 4 të mëngjesit ndërsa zhurma e përplasjes së qenit mbi një makinë kishte krijuar idenë e një shpërthimi duke zgjuar të gjithë banorët e kompleksit të pallateve.