Lëmsh

Miliarderi japonez që kërkonte partnere për udhëtim në Hënë anulon planet

Miliarderi japonez që kërkonte partnere për udhëtim në Hënë anulon planet
 

Miliarderi japonez, që po kërkonte një partnere për ta shoqëruar në udhëtimin turistik rreth Hënës, ka anuluar planet e tij.

Moguli i modës, Yusaku Maezawa, kishte ftuar gratë më të moshuara se 20 vjeç që të aplikojnë për këtë ngjarje. Rreth 28 mijë kishin aplikuar, por të enjten ai ka thënë se po përjetonte ndjenja të përziera dhe ka anuluar planet.