Lëmsh

Rrëfenja për jaguarin

Rrëfenja për jaguarin

Jaguari është një ndër 40 llojet e maceve të egra. Pas tigrit dhe luanit është kafsha më e madhe nga macet e mëdha që jetojnë në Amerikë.

Sikurse edhe macet e tjera të mëdha, edhe jaguari është sulmues i rrezikshëm dhe kafshues shumë i fortë, transmeton KTV.