Lëmsh

Prodhohet torta 6.5 km e gjatë në Indi, pritet të thyejë rekordin Guinness

Prodhohet torta 6.5 km e gjatë në Indi, pritet të thyejë rekordin Guinness
 

Qindra furrtarë dhe kuzhinierë në Indi kanë bërë një tortë të gjatë 6.5 kilometra - e cila mund të jetë më e gjata në botë.

Kjo torte është e trashë 10 centimetra dhe peshon 27 ton. U deshën rreth 1.500 pastriçierë për të bërë një tortë të tillë e cila mund të thyej rekordin botëror Guinness.