Lëmsh

Çifti në Filipine martohet nën hirin vullkanik

Çifti në Filipine martohet nën hirin vullkanik
 

Një çift që po martohej në Filipine gjatë fundjavës patën si dëshmitar një mysafir të befasishëm.

Chino dhe Kat Palomar shkëmbyen zotimet në provincën Cavite të shtunën në një re gjigante tymi dhe hiri nga Taali, një nga vullkanet aktive më të vogla në botë, raporton Reuters.