Lëmsh

Zjarret pakojnë gjarpërinjtë në Australi

Foto: Reuters
 

Zjarret e shumta në Australi, e kanë mbajtur shumë të angazhuar ekspertin e zvarranikëve, Neville Burns.

Shumë prej kafshëve të egra, përfshirë edhe gjarpërinjtë, kanë ikur nga zonat e flakëve dhe po strehohen nëpër shtëpi, duke tmerruar pronarët e tyre.