Lufta e Tretë Botërore do të bëhet për ujë

Lufta e Tretë Botërore do të bëhet për ujë

09 December 2019 12:04

Në Ditën Botërore të Ujit, ekspertët politikë dhe shkencëtarët nga Forumi Botëror Ekonomik publikuan raportin në të cilin theksojnë se në të ardhmen luftërat do të zhvillohen për shkak të këtij lëngu të çmueshëm, transmeton Koha.net.

Sa më shumë të kalojë koha, popullata botërore do të shtohet, ndërsa burimet e ujit do të jenë gjithnjë e më të pakta, që do të jetë çark për konflikte në gjithë botën.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme