Lëmsh

Bishti i rritet në ballë këlyshit të veçantë

Bishti i rritet në ballë këlyshit të veçantë
Foto: Mirror

Një këlysh me bisht që i rritet në ballë është bërë një yll viral pasi është braktisur dhe lënë në rrugë në “motin e ngrirë”.

Organizata e shpëtimit “Mac’s Mission” gjeti këlyshin, i cili kishte të lënduar edhe këmbën, në rrugë së bashku me një qen tjetër më të vjetër dhe i mori të dy më vete, shkruan mediumi britanik “Mirror”.