Lëmsh

Bankomatet në Angli lëshojnë para false

Bankomatet në Angli lëshojnë para false

Kompania për shërbime financiare “Yorkshire Building Society”, në veri të Anglisë, po hetohet se si dy bankënota false prej 20 funtesh janë lëshuar nga bankomati jashtë degës së saj në Lancaster.

Hetimi ka filluar pasi redaktori i mediumit të njohur britanik “The Guardian”, Jim Waterson, dhe një shoqe e tij kanë provuar t’i përdorin këto bankënota për të paguar mëngjesin në një kafe në Londër javën e kaluar, shkruan “The Guardian”.