Lëmsh

Musk: Kërkohen së paku 1000 anije kozmike dhe 20 vjet për ndërtimin e qytetit të parë të qëndrueshëm në Mars

Musk: Kërkohen së paku 1000 anije kozmike dhe 20 vjet për ndërtimin e qytetit të parë të qëndrueshëm në Mars
 

Tashmë dihet që Elon Musk planifikon të ndërtojë një qytet në planetin Mars dhe të dërgojë njerëz aty. Megjithatë, kjo nuk është një realitet - deri tani.

Ende ka disa gjëra që duhet të kujdesemi në Tokë. Kështu që, shpërngulja në Mars ende është një ide e largët, shkruan ubergizmo, transmeton Koha.net. Por, asgjë nuk e ndal Muskun të planifikojë dhe të ketë një ide në atë se çfarë do të duhej që të bëhej realitet.