Lëmsh

Bualli që vlerësohet 2 milionë dollarë

Bualli që vlerësohet 2 milionë dollarë
 

Ky buall i çmuar me vlerën 2 milionë dollarë po tërheq vëmendje në një panair vjetor në shtetin Rajasthane të Indisë.

Ai peshon më shumë se 1.000 kilogramë, është i gjatë gati 2 metra dhe quhet Bheem, transmeton Zëri i Amerikës.