Fëmijët në luftë që të thyejnë zemrën

Fëmijët në luftë që të thyejnë zemrën

30 October 2019 14:28

Në luftë vdesin mijëra njerëz të pafajshëm, shkatërrohen shtëpi dhe në fund beteja nuk sjell liri të plotë.

Dikur historiani britanik Juliet Gardiner, në një deklaratë që vlente për Britaninë, Poloninë dhe më gjerë rreth Luftës së Dytë Botërore, ka deklaruar: “Viktimat e harruara të Luftës së Dytë Botërore ishin fëmijë”.

Kjo shprehje e tij vlen edhe sot për gjithë këto luftëra që po bëhen e janë bërë, përcjell Shqip. Më poshtë fotografitë shumë prekëse të fëmijëve në luftë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme