Nxirret dhëmbi më i gjatë në botë

Nxirret dhëmbi më i gjatë në botë

30 October 2019 12:54

Libri i Rekordeve Guinness ia regjistroi dentistit Ofenbach nxjerrjen e një dhëmbi të gjatë 37 milimetrash te një pacient, i cili ankohej për dhimbje.

Në të njëjtën kohë, ai dhëmb u regjistrua në libër si dhëmbi më i gjatë i njeriut.

Kjo ka ndodhur vitin e kaluar në Mainz, dhe thuhet se tre të katërtat e dhëmbëve ishin nën mishrat e nofullës së sipërme.

Mediat kroate raportuan sot se pacienti që kishte një dhëmb të nxjerrë ishte kroati Mijo Vodopija (63), transmeton KsP.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme