Lëmsh

Jeta në Instagram vs jeta e vërtetë

Jeta në Instagram vs jeta e vërtetë

Ndonëse në rrjetet sociale, veçanërisht në Instagram, mund të hasim në gra, por edhe burra, që mund të na duken shumë më bukur se ne, edhe aty ka hile.

Dhe kështu, më poshtë ju sjellim një listë të këtyre njerëzve të famshëm në Instagram që nuk duken njësoj edhe në jetën e tyre të përditshme, raporton Koha.net.