Lëmsh

Pakistanezi 23 vjeçar, 2.33 m i gjatë vijon të rritet

Pakistanezi 23 vjeçar, 2.33 m i gjatë vijon të rritet

2 metra e 33 centimetra i gjatë dhe në moshën 23 vjeçare një pakistanez vazhdon ende të rritet. Vështirësia më e madhe e tij është në gjetjen e veshjeve ndërsa vajzat bëjnë garë për t’u martuar me të.

Në qytetin pakistanez të Mansehra jeton një 23 vjeçar i cili aktualisht është 2 metra e 33 centimetra i gjatë dhe vazhdon të rritet, ai quhet Muhammad Amin Tanoli.