Lëmsh

CIA: Shefi i Gestapos më 1956 erdhi në Shqipëri dhe punoi për Sigurimin me emrin e rremë Abedin Beqiri

CIA: Shefi i Gestapos më 1956 erdhi në Shqipëri dhe punoi për Sigurimin me emrin e rremë Abedin Beqiri
 

Dokumentet e panjohura të CIA-së amerikane për Heinrich Mylerin, shefin e Gestapos naziste të Hitlerit, për të cilin thuhet se pas vitit 1945 u rrëmbye nga sovjetikët dhe u dërgua në Moskë, ku për vite me radhë shërbeu për KGB-në ruse të Stalinit tregojnë se ai ka qene i strehuar ne Tirane.

Sipas shërbimeve të fshehta amerikane, në vitin 1956, Myleri erdhi në Shqipëri dhe për vite me radhë u vu në shërbim të Sigurimit të Shtetit, nën emrin e rremë Abedin Beqiri, gjë e cila pohohet edhe nga disa ish-kuadro të lartë të Sigurimit të Shtetit….?!