Lëmsh

Një burrë, 5 gra dhe 24 fëmijë

Një burrë, 5 gra dhe 24 fëmijë

Familja Uilliams në Rocky Ridge në Utah, SHBA, është shumë ndryshe nga të tjerat.

Familja ka vetëm një baba, por pesë gra dhe 24 fëmijë të cilët jetojnë të ndarë në dy shtëpi.