Rrëfenja për drerin

Rrëfenja për drerin

06 October 2019 09:38

Programi Fluturues i Fëmijë i ka dërguar fëmijët të shohin për së afërmi drerët. Kjo pasi, personazh i rubrikës “Rrëfenja” të emisionit ka qenë pikërisht dreri.

Çfarë kafshe është dreri? Ku jeton ai? Me çfarë ushqehet? Këto dhe më shumë kanë zgjuar kureshtjen e fëmijëve.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme